Land Rover Huren

Onze Partners

Landrover Adventure

De Defenders zijn uitermate geschikt voor een avontuurlijke vakantie met familie of vrienden, maar tegelijk ook heel inspirerend voor een bedrijfsuitje en/of management training.

Land Rover Adventure organiseert volledige dagen, weekenden of weekjes weg met het gehele bedrijf. Alle bedrijfsuitjes zijn volledig op maat gemaakt en dus geen standaard ritten die aan de massa worden verkocht.

De routes, activiteiten en catering worden volledig aangepast aan de wensen van u en uw personeel.

Neem voor meer informatie contact op met +31 6 14 57 20 52 / info@landroveradventure.nl of ga naar www.landroveradventure.nl.

Berwin4x4 

Voor al uw specialistisch onderhoud, APK en reparatie aan uw Land Rover kunt u bij Berwin 4x4 terrecht.

Berwin 4x4 is tevens gespecialiseerd in de verkoop en montage van Land Rovers.

Ook wanneer het gaat om onderdelen, accessoires en expeditie uitrusting.

Neem voor meer informatie contact op met +31 6 21 96 44 06 / pieter@berwin4x4.nl of ga naar www.berwinautoservice.nl

4x4 Discovery Travel

De Defender, de enig werkelijk iconische auto, stoer en aaibaar tegelijk. Het is dé auto waaraan iedereen denkt bij rijden over moeilijk begaanbare paden, over bergen, door de woestijn of het oerwoud. Het is dé auto voor het maken van de reizen die onze partner 4x4 Discovery Travel aanbiedt.

Wij zijn gelukkig dat we samenwerken met 4x4 Discovery Travel. Met hen maak je een avontuurlijke, ontspannen en verantwoorde reis waarop je optimaal gebruik maakt van de capaciteiten van de Landrover. De reizen die zij organiseren zijn een interessante mix van natuur en cultuur, die je ver van de bewoonde wereld brengen naar plekken waarvan je geen idee had dat ze nog bestonden in Europa. De paden waarover je rijdt wisselen van goed te doen tot soms behoorlijk technisch. Je reisbegeleiders geven instructie waar nodig, zodat ook als je minder off-road ervaring hebt, veilig en met plezier de tocht kunt volgen.

Van half mei tot half juni 2018 gaat 4x4 Discovery Travel een reis door Europa maken met 10 Australiërs. Hiervoor maken ze gebruik van vijf Defenders van Landrover Huren. Volg de posts op onze website of onze Facebook pagina voor verslagen van dit prachtige avontuur.

Berwin Buitensport

Al uw outdoor equipment op één adres geregeld. Zakmessen, zaklampen, bijlen…etc…etc