Land Rover Huren

Georganiseerd avontuur

Off-Road Weekend Joinville € 1295,-

-12 t/m 14 april - 3 t/m 5 mei - 7 t/m 9 juni

 

In samenwerking met 4WDTravel kunt u een weekend Frankrijk (Joinville) inclusief huurauto en begeleiding boeken.

Heerlijk genieten van de natuur, het lekker eten en drinken. En uiteraard uw 4WD vaardigheden oefenen.

U kunt deelnemen met een Land Rover Defender 90 (handgeschakeld), een Defender 110 (handgeschakeld) , een Discovery 1 (handgeschakeld) of een Discovery 2 (automaat)

Prijs is op basis van 2 personen inclusief huurauto

Klik hier voor meer informatie of direct boeken

U kunt bij ons een volledig verzorgd ouder kind weekend boeken. U gaat met uw zoon/dochter een weekend op pad met een Land Rover met daktent om jullie eigen avontuur te beleven en uiteraard de rest van je leven te waarderen. Het is een compleet verzorgd weekend. U regelt uw persoonlijke bagage zoals kleding, slaapzak en kussen. De rest hebben wij al geregeld. Het weekend is met maximaal 7 ouder-kind koppels. Gedurende het weekend zullen wij activiteiten als groep uitvoeren maar er zijn ook meerdere activiteiten die u alleen met uw kind uitvoert. Quality time met jouw kind staat centraal in dit onvergetelijke weekend. In deze hectische wereld vergeten we nogal eens om echt tijd voor elkaar te maken en met elkaar door te brengen. op dit weekend gaat je dat zeker lukken. Het weekend start vrijdag 14 juni om 16:00 uur. Na een korte uitleg gaan we op pad naar onze eerste overnachtingsplaats. Je overnacht 2x in de daktent op de Land Rover die jullie het hele weekend onder jullie hoede hebben. Op zondag zal het programma om uiterlijk 16:00 uur afgesloten worden

South England hotelreis € 3095,-

-21 t/m 27 april- 22 t/m 28 september

 

In samenwerking met 4WDTravel bieden wij u een georganiseerde reis naar South England inclusief huurauto en reisbegeleiding.

U overnacht tijdens deze reis in hotels.

U kunt voor deze reis kiezen uit de volgende Land Rovers:

Defender 90 (handgeschakeld)

Defender 110 (handgeschakeld)

Discovery 1 (handgeschakeld)

Discovery 2 (automaat)

Klik hier voor meer informatie of direct boeken